Pravila o privatnosti

Uvod

Svrha ovih Pravila o privatnosti je pružiti Vam informacije o postupku obrade osobnih podataka prilikom korištenja naših internetskih stranica i vezanih usluga.

Ova Pravila o privatnosti odnose na sve internetske  stranice ili usluge koje se odnose na ovo Pravilo o privatnosti.

U skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (dalje u tekstu: Uredba) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka, voditelj obrade podataka je:

 

Alpen Pharma d.o.o.
Katančićeva 28
10430 Samobor
Croatia

 

Web: www.alpenpharma.hr
E-mail: info.hr@alpenpharma.com
Tel.: + 385 91 214 4013

 

Vaša prava

 

Pravo na pristup

U skladu s člankom 15 Uredbe u svakom trenutku imate pravo zatražiti pristup Vašim osobnim podacima te ostalim podacima navedenim u članku 15 Uredbe.

 

Pravo na ispravak

U skladu s člankom 16 Uredbe, u svakom trenutku imate pravo zatražiti ispravak Vaših osobnih podataka. U skladu s potrebama obrade podataka imate pravo na dopunu nepotpunih osobnih podataka.

 

Pravo na brisanje

U svakom trenutku imate pravo zatražiti brisanje Vaših osobnih podataka. Mi imamo obavezu obrisati Vaše podatke bez nepotrebnog odgađanja ukoliko su ispunjeni uvjeti iz članka 17 Uredbe. Molimo pogledati članak 17 Uredbe.

 

Pravo na ograničenje obrade

U skladu s člankom 18 Uredbe, u određenim situacijama imate pravo zatražiti ograničenje obrade Vaših osobnih podataka.

 

Pravo na prenosivost podataka

U skladu s člankom 20 Uredbe imate pravo zaprimiti osobne podatke koji se na Vas odnose, a koje ste pružili voditelju obrade u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom i strojno čitljivom formatu te imate pravo prenijeti te podatke drugom voditelju obrade bez ometanja od strane voditelja obrade kojem su osobni podaci pruženi ako se obrada temelji na privoli u skladu s člankom , stavak 1, točka a) ili člankom 9, stavak 2, točka a) Uredbe i ukoliko se obrada provodi automatiziranim putem.

 

Pravo na prigovor

U skladu s člankom 21 Uredbe u svakom trenutku imate pravo uložiti prigovor na obradu osobnih podataka u skladu s člankom 6, stavak 1, točka e) ili (f) Uredbe. Navedeno se primenjuje i za izradu profila ispitanika.

Ukoliko obrađujemo Vaše podatke za potrebe izravnog marketinga, imate pravo u svakom trenutku uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koji se odnose na Vas za potrebe takvog marketinga što uključuje izradu profila u mjeri koja je povezana s takvim izravnim marketingom.

 

Pravo na pritužbu nadzornom tijelu

U skladu s člankom 77 Uredbe, ne dovodeći u pitanje druga upravna ili sudska pravna sredstva, imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu. Osobito u državi članici u kojoj imate uobičajeno boravište, u kojoj je Vaše radno mjesto ili mjesto navodnog kršenja, ukoliko smatrate da obrada osobnih podataka koja se odnosi na Vas krši ovu Uredbu.

 

Pravo na priziv

Ukoliko se želite pozvati na neko od Vaših prava, molimo Vas kontaktirajte voditelja obrade na gore navedeni kontakt. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, molimo da nas kontaktirate.

 

Evidencija poslužitelja (Server log files)

Kada posjetite našu internet stranicu naš poslužitelj prikuplja i sprema tehničke informacije o uređaju kojeg koristite (operativni sustav, rezolucija ekrana i ostali tehnički podaci), podatke o pregledniku (verzija, postavke jezika), javnu IP adresu Vašeg uređaja s koje posjećujete našu internet stranicu te datum i vrijeme pristupanja. IP adresa je jedinstvena numerička adresa pod kojom Vaš uređaj šalje/prima podake na/s interneta. Ukoliko tijekom posjete našoj interetskoj stranici ne podijelite s nama Vaše osobne podatke pomoću kojih Vas možemo identificirati, naš poslužitelj nije u mogućnosti saznati kome pripada IP adresa. Nadalje, posjetitelja se može identificirati ukoliko se protiv njega vodi kazneni postupak (u slučaju napada na internetsku stranicu) te se tijekom istrage otkrije identitet. Naše pravilo je da ne identificiramo vlasnika IP adrese.

Naš poslužitelj koristi prikupljene podatke kao anonimne informacije isključivo u statističke svrhe prikupljanja podataka o uređajima kojima pristupate našoj internetskoj stranici te njihovim postavkama kako bi mogli optimizirati rad internetske stranice. Ovi statistički podaci ne sadrže nikakve osobne podatke. Pravna osnova za prikupljanje ovakvih statističkih podataka je članak 6, stavak 1, točka f) Uredbe.

Nadalje, IP adresa se koristi za korektnu isporuku sadržaja koje objavljujemo na našoj internet stranici, optimizaciju sadržaja i promidžbenih poruka koje objavljujemo na našoj internet stranici. Daje i nužne informacije tijelima vlasti odgovornima za provedbu kaznenog progona u slučaju napada u virtualnom okruženju.

Nažalost, česti su napadi u virtualnom okruženju (npr. sprječavanje pristupa, distribucija virusa (malaware) ili u druge svrhe koje nisu u skladu sa zakonom). Ovakvi napadi direktno utječu na funkcionalnost poslužitelja, upotrebu naše internetske stranice i sigurnost posjetitelja. IP adresa služi za odbijanje ovakvih događaja. Pravna osnova za privremenu pohranu podataka i izradu evidencija (logfiles) je legitiman interes, u skladu s člankom 6, stavak 1, točka f) Uredbe. Pohranjeni IP podaci se brišu (putem anonimizacije) kada više ne postoji razlog za pohranu.

 

Cookies

Naša internet stranica koristi tzv. kolačiće. Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke internetske stranice, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu internet stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići se mogu spremiti na različita vremenska razdoblja. Kolačiće možete blokirati aktiviranjem postavki u svom internetskom pregledniku koje omogućuju odbijanje postavljanja svih ili nekih kolačića. Međutim, ako postavke svog internetskog preglednika podesite tako da blokiraju sve kolačiće možda Vam neće biti dopušten pristup svim ili nekim dijelovima naše internet stranice.

Ako postavke svog internetskog preglednika ne podesite tako da odbijaju kolačiće, naš sustav će poslati kolačiće čim posjetite našu internet stranicu. Razlikujemo privremene i trajne kolačiće. Privremeni kolačići (engl. Session cookies) su privremeni kolačići koji se automatski brišu kada zatvorite internetski preglednik. Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i zaporka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom web-mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.

Ova internet stranica upotrebljava sljedeće vrste kolačića:

·Neophodni kolačići za ispravan rad stranica  

·Kolačiće za funkcionalnost, radi pružanja boljeg korisničkog iskustva,

·Kolačiće za praćenje i analizu korištenja i posjećenosti naše internet stranice

·Kolačići trećih strana. Ima nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.

Pomoću internetskog preglednika ili nekog drugog softverskog programa može se u svakom trenutku izbrisati već postavljene kolačiće. Svi najčešće korišteni internetski preglednici podržavaju spomenutu opciju. Uređivanjem postavki Vašeg internetskog preglednika također možete u potpunosti isključiti kolačiće. Takvo isključenje može, međutim, rezultirati određenim funkcionalnim ograničenjima u pogledu ove internetske stranice. Kad je riječ o najčešće korištenim preglednicima, više informacija o prethodno spomenutoj opciji možete dobiti korištenjem sljedećih poveznica:

·Google Chrome (support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en)

·Internet Explorer (https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer...)

·Firefox (https://support.mozilla.org/en/kb/cookies-release-and-claim)

·Safari (https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en_US)

 

Kontakt

Podaci koje navedete (Vaša adresa e-pošte, ako je primjenjivo vaše ime i vaš telefonski broj ili osobni podaci podneseni tijekom razgovora) biti će pohranjeni i obrađeni od nas kako bismo odgovorili na Vaša pitanja, zahtjeve ili u svrhu poslovne korespondencije. Pravna osnova legitimnog interesa kod odgovora na Vaš upit je članak 6, stavak 1, točka f) Uredbe. Ukoliko Vaš upit rezultira potpisivanjem ugovora, daljnja obrada podataka je u skladu s člankom 6, stavak 1, točka b) Uredbe. Podatke koji se pojavljuju u ovom kontekstu brišemo nakon što njihovo čuvanje više nije potrebno, osim ako postoje zakonske obveze zadržavanja ili se moraju poštivati rokovi ograničenja.

 

Registracija / Korisnički račun

Nakon otvaranja korisničkog računa, mi obrađujemo Vaše podatke u svhu vođenja računa te omogućavanja upotrebe usluga povezanih s korisničkim računom. Obrada podataka u ovu svrhu je u skladu s člankom 6, stavak 1, točka a) Uredbe. Ukoliko otvaranje korisničkog računa služi za potpisivanje ugovora dodatna obrada potrebnih podataka je u skladu s člankom 6, stavak 1, točka b) Uredbe.

Podaci se čuvaju dok ne obrišete korisnički račun. Ukoliko smo obavezni čuvati podatke dulji period (npr. zbog računovodstvenih propisa) ili je zakonski potrebno (npr. zbog postupka protiv vlasnika korisničkog računa koji je u tijeku) podatke ćemo obrisati u trenutku kada više nemamo zakonsku obvezu čuvanja.

 

Prijava na otvorena radna mjesta

Drago nam je da ste zainteresirani za rad u tvrtki Alpen Pharma i da ste nam poslali prijavu za otvorena radna mjesta. Niže su navedena pojašnjenja kako obrađujemo osobne podatke te s kime ih i zašto dijelimo.

Podatke koje ste nam poslali u sklopu Vaše prijave za otvoreno radno mjesto obrađujemo radi profesionalne procjene Vas kao prikladnog kandidata za predmetno radno mjesto (ili, ukoliko je primjenjivo, za druga otvorena radna mjesta u našoj Tvrtki), kao i u sklopu obrade zaprimljenih otvorenih molbi.

Obrada Vaših osobnih podataka koji su dio Vaše prijave za otvorena radna mjesta vrši se u skladu s člankom 6, stavak 1 Uredbe, koji dopušta obradu osobnih podataka kada je ona nužna za sklapanje ugovora (npr. ugovora o radu). Ako je obrada Vaših podataka i dalje nužna nakon završetka obrade Vaše prijave za otvoreno radno mjesto npr. pokrenute pravne postupke, obrada podatka vršit će se temeljem legitimnog interesa voditelja obrade i u skladu s člankom 6, stavak 1, točka f) Uredbe, radi provođenja aktivnosti nužnih za pokretanje ili u sklopu pravnih procesa.

U slučaju da Vaša prijava za otvoreno radno mjesto nije prihvaćena, Vaši podaci će biti obrisani u roku od 6 mjeseci. Ako je Vaša prijava rezultirala sklapanjem ugovora o radu, Vaši podaci će biti prebačeni iz sustava prijave za radna mjesta u sustav koji obrađuje podatke o našim djelatnicima.

Nakon zaprimanja Vaše prijave za otvoreno radno mjesto, Vaši podaci će biti obrađeni od strane ovlaštenih djelatnika iz odjela za ljudske resurse. Podaci o kandidatima koji se kvalificiraju za predmetne pozicije biti će proslijeđeni osobama odgovornim za ta radna mjesta. Vaši osobni podaci dostupni su isključivo ovlaštenim osobama koje im moraju pristupiti radi profesionalne obrade Vaše prijave.

 

Otkrivanje podataka trećim stranama

Ne otkrivamo osobne podatke trećim stranama, pogotovo ne u svrhe oglašavanja.

Kako bismo osigurali funkcionalnost internet stranice, upotrebljavamo poslužitelje. Moguće je da poslužitelj pristupi Vašim osobnim podacima. Mi pažljivo odabiremo poslužitelje, posebno pritom vodeći računa o zaštiti podataka i njihovoj sigurnosti te provodimo sve mjere zaštite propisane Uredbom.

 

Obrada podataka izvan EU

Prijenos podataka vrši se unutar Alpen Pharma grupe, u tvrtku sa sjedištem u Švicarskoj (s odgovarajućom razinom zaštite podataka) ili u zemlje izvan EU temeljem legitimnog interesa Tvrtke u skladu s člankom 6, stavak 1, točka f) Uredbe. EU je ocjenio Švicarsku kao zemlju s dostatnom razinom zaštite osobnih podataka putem Odluke 2000/518 / EC. Neki naši poslužitelji, čije alate i softwerske dodatke (plug-in) koristimo, obrađuju podatke izvan EU. Ova činjenica biti će pojašnjenja u ovim Pravilima o privatnosti u odjeljku korišteni alati/softverski dodaci (plug-ins).

Mi osiguravamo adekvatan stupanj zaštite podataka u skladu sa Štitom privatnosti uz mjere zaštite poduzete od strane poslužitelja.

 

Google Analytics

Na osnovi naših legitimnih interesa koristimo „Google Analytics“, servis za analizu aktivnosti na mrežnim stranicama tvrtke Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA; dalje u tekstu: „Google”). Google koristi kolačiće koji su tekstualne datoteke postavljene na vaše računalo putem internetskog preglednika. Kolačići daju Google-u informacije o internetskim stranicama koje posjećujete.

Informacije koje se odnose na Vaše korištenje ove mrežne stranice (uključujući Vašu IP adresu), a koje spremi kolačić, šalju se Googleovom poslužitelju (serveru) u SAD-u, gdje se i pohranjuju. Google posjeduje certifikat izdan u skladu sa Štitom privatnosti, čime jamči usklađenost s europskim zakonima o zaštiti podataka. (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=A...).

Google koristi spomenute informacije kako bi za nas procijenio način na koji Vi koristite našu mrežnu stranicu, kako bi izradio izvješća o aktivnostima na našoj mrežnoj stranici te kako bi nam pružio dodatne usluge povezane s korištenjem mrežne stranice i interneta općenito. Podaci o IP adresi koji se s Vašeg preglednika šalju za potrebe analiza koje se provode pomoću servisa „Google Analytics“ ne povezuju se s ostalim podacima dobivenima od Googlea. Alat „Google Analytics“ koristimo isključivo kada je aktivirana opcija anonimizacije IP adrese. To znači da Google skraćuje IP adresu korisnika iz država članica EU ili EGP. Samo se u iznimnim slučajevima IP adrese prenose na Googleov poslužitelj u cijelosti i tek tada skraćuju. Više informacija o možete pronaći na poveznici: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en.

Google Analytics nam omogućuje prikupljanje statističkih podataka o korištenju naše internetske stranice, kao i demografske podatke posjetitelja u anonimnom obliku u svrhu optimizacije rada internetske stranice. Ovakva obrada podataka u skladu je s člankom 6, stavak 1, točka f) Uredbe. Više informacija kako isključiti korištenje Google Analytics možete pronaći na poveznici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

 

Google AdSense

Na osnovi naših legitimnih interesa koristimo Google AdSense, uslugu za integraciju Google Inc. Advertisements pružatelja usluga Google.

Google AdSense upotrebljava kolačiće koji su tekstualne datoteke postavljene na vaše računalo, a služe kao pomoć pri analizi internetske stranice o načinu korištenja iste od strane korisnika. Google AdSense također koristi tzv. web-pratilice (nevidljive grafike). Ove web-pratilice omogućuju ocjenu posjećenosti internet stranice.

Podaci pohranjeni u kolačićima i web-pratilicama šalju se Googleovom poslužitelju (serveru) u SAD-u, gdje se i pohranjuju. Ove podatke Google može dijeliti sa Googleovim ugovornim partnerima. Međutim, Google neće spojiti vašu IP adresu s drugim podacima koje posjedujete.

AdSense kolačići se pohranjuju na temelju članka 6, stavak 1, točka f) Uredbe. Vlasnik internetske stranice ima legitiman interes za analizu ponašanja korisnika kako bi optimizirao i svoju internetsku lokaciju i svoje oglašavanje.

 

Google Adwords / Conversion Tracking

Na osnovi naših legitimnih interesa koristimo program za oglašavanje „Google AdWords“ koji čini dio online marketinških usluga koje pruža Google.

Kada našoj internet stranici pristupite klikom na oglas objavljen putem Googlea, „Google AdWords“ postavlja na Vaše računalo određeni kolačić (tzv. kolačić konverzije). Razdoblje trajanja takvih kolačića je 30 dana i isti se ne koriste za osobnu identifikaciju. Ako posjetite određene naše podstranice tijekom razdoblja prije isteka trajanja relevantnog kolačića, tada i mi i Google možemo vidjeti da je netko kliknuo na oglas te da je tom radnjom prebačen na našu internet stranicu. Svakom korisniku servisa „AdWords“ dodjeljuje se drugačiji kolačić. Kolačiće se, stoga, ne može pratiti putem internet stranica korisnika servisa „AdWords“. Informacije koje prikupi kolačić konverzije služe za pripremu statistike konverzija za potrebe korisnika tog servisa koji su uključili opciju „Praćenje konverzija“. Napominjemo da ne primamo nikakve informacije pomoću kojih bi Vas se moglo osobno identificirati.

Vama je dostupna mogućnost uređivanja postavki obrade Vaših podataka u svrhu oglašavanja od strane Googlea koje se temelji na izrađenom interesnom profilu. Da biste to učinili, pristupite stranici www.google.de/settings/ads korištenjem bilo kojeg internetskog preglednika i učinite željene preinake u postavkama.

Kolačići konverzije se pohranjuju na osnovi legitimnog interesa u svrhu analize načina korištenja naše internetske stranice te optimiziranju stranice i oglašavanja u skladu s člankom 6, stavak 1, točka f) Uredbe.

Možete podesiti postavke internet preglednika tako da prihvaća posebne kolačiće, kolačiće u posebnim slučajevima ili općenito ne prihvaća kolačiće te ih automatski briše kada ugasite internetski preglednik. Ukoliko je deaktivirano prihvaćanje kolačića, funkcionalnost internetske stranice može biti ograničena.

 

Google Remarketing / Double Click

Naša internet stranica koristi alat za online remarketing Google Analytics Remarketing u sprezi s značajkama unakrsnog korištenja Google AdWords i Google DoubleClick koje pruža Google.

Ova značajka omogućuje povezivanje ciljanih skupina za oglašavanje stvorene remarketingom usluge Google Analytics sa značajkama Google AdWords i Google DoubleClick za sve uređaje. Na taj način, personalizirane oglašivačke poruke vezane uz Vaše interese i prilagođene Vama ovisno o prethodnom korištenju i načinu pretraživanja na jednom uređaju (npr. mobilnom telefonu), mogu se prikazivati i na drugim vašim uređajima (npr. tablet ili PC).

Ukoliko ste dali pristanak, Google može povezati povijest pretraživanja na interenet preglednicima s Vašim Google računom. Na ovaj način se mogu prikazivati personalizirani oglasi na svim uređajima na kojima se prijavljujete svojim Google računom.

Kako bi se omogućio personalizirani pristup Google Analytics sakuplja Google-ovjerene korisničke ID podatke koji su privremeno povezani s podacima Google Analytics kako bi se mogla stvoriti ciljna skupina za oglašavanje na različitim uređajima.

Trajno možete isključiti remarketing na različitim uređajima promjenom postavki na Vašem Google računu putem ove poveznice: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.

Podaci koji se prikupljaju na Vašem Google računu prikupljaju se temeljem Vašeg pristanka kojeg možete dati ili ukinuti Google-u (članak 6, stavak 1, točka a) Uredbe). U slučaju prikupljanja podataka koji nisu povezani s Google računom (npr. nemate otvoren Google račun ili ste ukinuli pravo na prikupljanje podataka) prikupljanje podataka je u skladu s člankom 6, stavak 1, točka f) Uredbe. Temelj za legitimni interes nalazi se u statističkoj analizi internetske stranice za potrebe oglašavanja vlasnika internet stranice. Više informacija i pravila o zaštiti podataka možete naći na Google Pravilima o privatnosti: https://www.google.com/policies/technologies/ads/.

 

Flowplayer

Na našu internetsku stranicu smo uključili i video uratke koji su pohranjeni na http://www.flowplayer.com i mogu se pokrenuti direktno na našoj internetskoj stranici. Ova obrada je u skladu s člankom 6, stavak 1, točka f) Uredbe. U skladu s tim nastojimo ostvariti naš legitimni interes te povećati Vaše korisničko iskustvo i optimizaciju naših usluga. Flowplayer AB sa sjedištem Riddargatan 17B, 114 57, Stockholm, Švedska podliježe Zakonu o zaštiti osobnih podataka Europske Unije.

Prilikom posjete našoj internet stranici, Flowplayer prima podatke da ste pristupili povezanoj podstranici naše internetske stranice. Ovaj postupak se događa neovisno jeste li prijavljeni preko korisničkog računa kod Flowplayer-a ili ne posjedujete korisnički račun. Ukoliko ste prijavljeni na Flowplayer Vaši podaci se direktno povezuju s Vašim korisničkim računom. Ukoliko se ne želite povezati s Vašim korisničkim računom na Flowplayer-u morate se odjaviti prije pristupanja našoj internetskoj stranici. Flowplayer pohranjuje Vaše podatke kao korisnički profil i koristi ih u svhu oglašavanja, istraživanja tržišta i/ili personaliziranja vaših potreba. Takva se procjena provodi individualno (čak i za korisnike koji nisu prijavljeni) kako bi osigurali oglašavanje usmjereno na potražnju i obavijestili druge korisnike društvene mreže o Vašim aktivnostima na našoj internetskoj stranici. Vi imate pravo prigovora na stvaranje tih korisničkih profila i morate kontaktirati Flowplayer kako biste ostvarili to pravo. Više informcija o svrsi i obujmu prikupljanja podataka Flowplayer-a možete pronaći u njihovim Pravilima o privatnosti na poveznici: https://flowplayer.com/privacy-policy

 

Newsletter

Ukoliko se pretplatite na naš e-mail newsletter, podaci za registraciju i slanje newsletera koje ste dali svojom privolom čuvati će se dok ne otkažete pretplatu. Temelj obrade podataka je u skladu s člankom 6, stavak 1, točka a) Uredbe. Kako biste primili e-mail newletter morate potvrditi Vaš pristanak klikom na poveznicu koju Vam pošaljemo putem potvrdnog e-maila nakon registracije. Klikom na poveznicu obrađujemo javnu IP adresu uređaja na kojem je poveznica aktivirana te ju povezujemo s datumom i vremenom klika. Podatke obrađujemo kako bismo imali dokaz o Vašem informiranom pristanku za pretplatu na e-mail newsletter.

Pravna osnova za obradu podataka je članak 6, stavak 1, točka f) Uredbe. Naš legitimni interes za to je ispuniti obvezu pružanja dokaza o Vašoj pretplati.

Vašu pretplatu možete u svakom trenutku ukinuti odjavom pretplate na newsletter. Na dnu svakog newslettera pronaći ćete poveznicu za odjavu.

Kada odjavite pretplatu na e-mail newsletter obrisati ćemo sve Vaše podatke. Brišemo podatke koje trebamo kao dokaz da ste pristali na slanje e-mail newsletter-a, nakon isteka roka zastare za odgovarajuće obveze dokazivanja.

 

Prilagodba pravila o privatnosti

Kontinuirano ažuriramo ova Pravila o privatnosti. Stoga zadržavamo pravo da ih povremeno mijenjamo te da ažuriramo promjene u prikupljanju, obradi ili korištenju Vaših podataka. Aktualna verzija Pravila o privatnosti uvijek je dostupna na sljedećoj adresi:  alpenpharma.hr/hr/privacy-policy-hr.

 

Ukoliko imate pitanja vezanih uz ova Pravila o privatnosti možete nas kontaktirati na e-mail adresu:

data.protection@alpenpharma.com.

Pitati pitanje

To prevent automated spam submissions leave this field empty.