Partneri

Otvoreni smo za partnere

Alpen Pharma je međunarodna tvrtka sa svojim predstavništvima diljem svijeta. Zbog naše fleksibilne strukture, mi smo uvijek otvoreni za partnere. To stvara uvjete za dugoročnu i uspješnu suradnju. Individualni pristup suradnje omogućuje nam  obostrano koristan odnos sa svakim od partnera.

 

in_uk_1.jpg

 

Naš strateški prioritet

 

Znamo da najbolje ideje dolaze  izvana, u skladu s time suradnja s drugim tvrtkama, organizacijama i istraživačkim centrima  temeljni je dio naše poslovne strategije. Partnerstvo i razvoj inovativnih pristupa je naš strateški prioritet.

 

in_uk_2.jpg

 

Prednosti međusobnog partnerstva

 

 

Partnerstvo s Alpen Pharma  omogućiti će Vam slijedeće:

 

     Globalnu suradnju;

     Otvaranje i razvoj novih tržišta i poslovnih pravaca;

     Znanstvena i klinička ispitivanja;

     Inovativna riješenja.

 

Suradnjom s nama, dati ćemo Vam dati priliku da iskoriste stručnu podršku od naših regionalnih timova. Uz nas, Vi ćete biti u mogućnosti predstaviti svoje proizvode na novim tržištima u razvoju, u različitim zemljama. Nudimo cijeli niz usluga za potporu, svoje ideje i proizvode u svim fazama poslovanja.

 

in_uk_3.jpg

 

Naš cilj

 

Mi smo zainteresirani za potencijalnu mogućnost suradnje u raznim područjima farmacije i para-farmacije. Naš je cilj  utjecati na sposobnosti, iskustvo, kao i učenje jedni od drugih kako bi se što bolje zadovoljile potrebe naših pacijenata.

 

Saznajte više o mogućnostima našeg poslovnog razvoja.