O nama

Alpen Pharma u Hrvatskoj

Alpen Pharma Hrvatska član je Alpen Pharma Group od 2013. godine sa sjedištem u Zagrebu.  Zastupnici smo tri njemačka proizvođača bezreceptnih lijekova.

 

Alpen Pharma Hrvatska u svom portfelju obuhvaća prirodne bezreceptne lijekove za jačanje imuniteta i  liječenje prehlade. Ublažavanje simptoma demencije, tinitusa i vtoglavice, te  poremećaje pamćenja i koncentracije.

 

Ponosni smo na kombinirani (minerali i biljke) homeopatski lijek Cinnabsin koji se primjenjuje za prevenciju i liječenje akutnog i kroničnog rinosinuitisa. A Cerumen, uklanja cerumen iz zvukovoda i pomaže u održavanju redovite higijene, te Dologel kod tegoba nicanja zubića, afti, upale desni i drugih bolnih i upalnih stanja u usnoj šupljini.

 

 

Mi smo mali tim, velikih i kvalitetnih njemačkih i francuskih  proizvođača bezreceptnih lijekova i medicinskih proizvoda, čiji je zajednički cilj svakodnevna odgovornost i sigurnost za naše korisnike.

U cilju istinite i potpuno jasne slike o nama i našim proizvodma, te što boljeg prihvaćanja,  svakodnevno komuniciramo sa liječnicima, farmaceutima i našim korisnicima.

Želja nam je što više približiti hrvatskom tržištu potpuno prirodne, jedinstvene, inovativne  i sigurne lijekove.

 

Pitati pitanje

To prevent automated spam submissions leave this field empty.