Press centar

Linija proizvoda "Mamma Natura"

4.11.2014

Po prvi put u Hrvatskoj linija proizvoda "Mamma Natura" namijenjena bebama i djeci, njemačkog proizvođača homeopatskih lijekova Deutsche Homöopathie-Union (DHU).

Enterokind, protiv grčeva i nadutosti, te Immunokind za jačanje imunološkog sustava, osobito kod djece koja su sklona čestim respiratornim infekcijama. Važno je naglasiti da su proizvodi namijenjeni bebama i djeci od prvog dana života.

Osim što smo mislili na bebe i djecu, mislili smo i na sve veći broj žena koje se svakodnevno bore sa simptomima menopauze. Stanja koja nastaju tijekom menopauze, kao što su valunzi, znojenje, ubrzani otkucaji srca (palpitacije), vrtoglavica, svrbež, osjećaj unutarnjeg nemira, poremećaji spavanja, depresivno raspoloženje i razdražljivost, nakon uzimanja Klimaktoplana mogu biti prošlost.

Klimaktoplan tablete su jedinstveni kombinirani homeopatski proizvod koji pomaže uspješno ublažiti simptome koji se javljaju tijekom menopauze. Danas je DHU jedan od vodećih svjetskih proizvođača u području prirodnih lijekova, kao što su homeopatski lijekovi.

Homeopatski kombinirani lijekovi su jedinstveni. Kombinacija sastojaka koji su korisni u liječenju specifičnih bolesti pokazala se jako dobro u praksi. Terapija kombiniranih lijekova je dobar izbor kako za liječnika, tako i za pacijenta, zbog mogućnosti samoliječenja svakodnevnih zdravstvenih tegoba. Ovi lijekovi nude prirodnu i sigurnu alternativu gotovo bez nuspojava. Kombinirani lijekovi mogu se koristiti za dugotrajno liječenje kroničnih bolesti.

Pitati pitanje

To prevent automated spam submissions leave this field empty.